Verschillend coachaanbod

Life Coaching

Coachgesprekken gebaseerd op positieve psychologie waarbij uitgegaan wordt van de sterke kanten c.q. talenten die al in jou aanwezig zijn. Vanuit jouw talenten help ik je te bepalen hoe je echt wilt werken en leven, wat voor jou echt belangrijk is. We bekijken jouw mogelijkheden en wensen en gaan daarmee aan het werk. Natuurlijk is er ook aandacht voor je belemmeringen. Deze gesprekken kunnen worden gecombineerd met oefeningen, Systemische Coachen en Voice Dialogue.

Systemisch Coachen

Bij Systemisch Coachen kijken we samen naar het gezin waaruit jij voortkomt. Dit gezin vormt een systeem waardoor jij beïnvloed wordt en waardoor je steeds dezelfde problemen kunt tegenkomen. Overtuigingen en belemmerende patronen komen hieruit voort. Herken je bijvoorbeeld dat jij in dezelfde situatie terecht komt als je vader of moeder destijds? Dat is een signaal dat jij wordt beïnvloed door je familiesysteem. Dit kan zelfs invloed hebben op je relatie (s) met je collega (‘s) op het werk.

Voice Dialogue

Voice Dialogue gaat er vanuit dat mensen uit verschillende subpersonen of ikken bestaan die soms in jou het hoogste woord voeren. Deze ikken bepalen voor een groot deel jouw gedrag en hoe andere mensen jou zien. Je hebt bijvoorbeeld de Perfectionist, de Pleaser, een Interne Criticus en een Drammer. Deze subpersonen of ikken hebben een eigen belang, maar ze hebben ook een beschermende functie in ons leven.

Wij bekijken samen welke ikken jij hebt en hoe we ze wat meer op afstand kunnen zetten. Zo voer jij weer de regie over je eigen leven. We gaan op zoek naar wat en hoe het is en niet naar wat fout is en verbeterd kan worden.

Workshop Nog Efficiënter Werken

Dit is een interactieve workshop om je werk nog efficiënter in te richten dan je al doet. Je kunt nog meer tijd besparen. Nog meer balans hebben tussen je werk en je relatie/gezin.

In deze workshop, die gebaseerd is op het gedachtengoed van David Allen en anderen, komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk aan hoe om te gaan met ad-hoc zaken (matrix Eisenhower), planning, inrichten agenda, e-mails, hoe besluit je nu snel tot iets, vergaderingen, ect. In deze workshop is ook tijd om ervaringen uit te wisselen.

Loopbaancoaching

Bij loopbaancoaching kijken we naar hetgeen jij belangrijk en leuk vindt in je werk. Vervolgens zoeken we uit hoe je dit weer terug kunt krijgen in je werk. Soms is het tijd om een ander baan te gaan zoeken of zelfs een hele andere functie, soms is dat allemaal niet nodig. Of je wilt een carrière pad uitstippelen om gericht naar een doel toe te werken.

Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken?
Stel het dan niet langer uit en laten we aan de slag gaan.
We besteden te veel tijd op het werk om het daarin niet naar ons zin te hebben.

https://ja-balans.nl/gratis-2/