Loopbaancoaching

Weet jij niet goed meer wat je leuk vindt in je werk?
Of loop jij steeds tegen dezelfde problemen aan op je werk?
Ben je toe aan een verdieping in je werk?
Wil je jouw loopbaan pad wat meer uitstippelen zodat je gericht (er) op je doel afgaat?
Werk je de ene ad-hoc taak na de andere af en zou je wat meer structuur willen?

Wat de reden ook is, het wordt hoog tijd om snel aan de slag te gaan. We besteden heel wat uren per week aan werk en dan is het wel heel fijn als je het ook daar naar je zin hebt en lekker in je vel zit.

Wanneer werk geen voldoening meer geeft kan het een last en een sleur worden.

In deze loopbaancoaching van 4 sessies van 1,5 uur kijken we naar hetgeen jij belangrijk en leuk vindt in je werk. Vervolgens zoeken we uit hoe je dit weer terug kunt krijgen in je werk. Soms is het tijd om een ander baan te gaan zoeken of zelfs een hele andere functie, soms is het dat allemaal niet nodig. Of soms is het fijn om vanuit wat meer structuur te werken waardoor je weer meer balans ervaart.

Stel het niet langer uit, kies nu voor het coachtraject

INVESTERING LOOPBAANTRAJECT VAN 4 COACHSESSIES VAN 1,5 UUR IS
€ 659,- (excl. B.T.W.). Inclusief B.T.W. investeer je € 797,39
Let op: dit is exclusief kosten locatie.


Voor bedrijven is dit voor 4 coachsessies van 1,5 uur € 749,- (excl. B.T.W. en kosten locatie)

HIERBIJ KRIJG JE HET VOLGENDE:

Een kosteloos intakegesprek van 1 uur  ter waarde van € 100,-

Vier loopbaancoachsessies van 1,5 uur per sessie

Mijn kosteloos Balans Stappenplan e-book

Kosteloos Balans-Nieuws

Wil je toch eerst even in contact komen met mij?

Vermeld hieronder jouw gegevens en stel je vraag voor dit coachtraject van 4 sessies.

WIL JE WETEN WAT MIJN KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN?

Edwin van der Jagt (loopbaantraject via Schouten en Nelissen):
De aanpak van het coachtraject is aan het begin helder met elkaar afgestemd. Tijdens de positieve gesprekken heeft Jacqueline met haar snelle inzichten en goed door te vragen, op een licht confronterende manier in positieve zin, mij geholpen concreet te worden, nieuwe gedachtenpaden in te gaan en duidelijkere keuzes te maken.

Jorn Veldt (loopbaantraject via Schouten en Nelissen):
Jacqueline was een erg fijne coach, die in korte tijd mijn persoonlijke uitdaging wist te doorgronden. Door middel van een kritische blik en praktische feedback hebben we acties opgesteld die hebben geholpen in mijn verdere ontwikkeling. En daarnaast heeft ze een mooie set instrumenten gedeeld die waardevol zijn bij het verder invullen van mijn carrière pad.

Bernadette (loopbaantraject via Schouten en Nelissen):
Jacqueline is een vriendelijke, professionele coach met een nuchtere en praktische aanpak die goed bij mij past. Zij aarzelt niet om directe feedback te geven op wat zij hoort, ziet en voelt. Door haar open manier van vragen stellen, blijf je nadenken en kom je versneld tot het gewenste resultaat. Mijn proces m.b.t. wat ik nu echt wil, en hoe ik deze stap kan gaan maken, is zonder twijfel sneller verlopen.

Wim van Asperen (loopbaantraject via Schouten en Nelissen):
Via mijn werk heb ik de gelegenheid gekregen, om, me via coaching, te kijken hoe en op welke manier ik nog een aantal jaren met plezier mijn werkzame leven kan/mag invullen. In een sessie van 3 gesprekken heeft Jacqueline mij op een fijne, maar toch ook doordringende manier in laten zien, wat ik belangrijk vind en waar ik voor sta. Het heeft mij geholpen om de keuze te maken, maar die met hulp van Jacqueline in de gesprekken, steeds duidelijker werd en ik heb een stappenplan gemaakt om deze keuze te verwezenlijken

Tyscha Waaijer (loopbaantraject via Schouten en Nelissen):
Ik heb een kort coachtraject gedaan bij Jacqueline om meer inzichten te krijgen in beroepen die passen bij mijn competenties en interesses. De manier van coachen van Jacqueline past heel goed bij mij, direct en to the point maar wel met een vriendelijke toon. Ik denk dat je door deze aanpak ook sneller je doel bereikt. Ze stelt de juiste vragen, zet je aan het denken en vraagt door, waardoor ik er achter kwam dat ik zelf al meer weet dan ik van tevoren wellicht dacht.

Sebastiaan (loopbaantraject):
Jacqueline daagt je uit, door het stellen van goede vragen, kritisch naar je eigen ambitie en skills te kijken. Dit heeft mij geholpen bij het scherp krijgen van mijn persoonlijke eigenschappen en waarden die ik belangrijk vind bij het selecteren van een baan.